
Не ви ли харесва, че всеки път, когато свържете вашия iPhone или iPad, той се синхронизира с iTunes? Това има лесно решение.
За да деактивираме тази функция, която е активирана по подразбиране, трябва да влезем в iTunes, да влезем в менюто Предпочитания, да влезем в раздела "Устройства" и да изберете опцията "Не разрешавайте автоматично синхронизиране на iPod, iPhone или iPad".
С тези прости стъпки, ще предотвратите автоматичното синхронизиране на вашето iOS устройство, нещо особено досадно, ако използваме безжична синхронизация през деня, тъй като тя заема цялата честотна лента на нашата локална мрежа.